„Talán holnap” – a halogatás legyőzése

A halogatásra hajlamosak számára a holnap kulcsszónak tűnhet.

A holnap egyszerű hullámával a piszkos edények tűnnek el, a nehéz beszélgetések eltűnnek, az e-mailek elrejtőznek, és a ház projektjei türelmesen várnak. Milyen csodálatos érzés a mai nemkívánatos embereket a holnap ködébe küldeni – és mennyire kész a holnap, hogy befogadja őket! Igen, ma tudnánk gondoskodni az ilyen felelősségekről, de miért, amikor mindig holnap van? Continue reading “„Talán holnap” – a halogatás legyőzése”

A 3D kerítés formai sajátosságai

Korunkban sokan nagyon szeretik a többdimenziós nézetet, egyre jobban szeretjük térben viszontlátni a 2D-s dolgokat. Így nem is csoda, hogy vannak, a 2D-s táblás kerítések mellett térbeli kiterjedéssel is rendelkező 3D kerítések is. Mint kiderült, a 3D kerítés egy többszörösen megerősített, minimalista stílusú kerítéstípus. Continue reading “A 3D kerítés formai sajátosságai”

Költöztetés Budapesten a Franko-Teher vállalkozással

Pár évvel ezelőtt még egy kisebb faluban éltem Zala megyében a családommal – generációk óta itt éltünk, de mivel kevés volt a munkalehetőség és az egyetem után sem találtam megfelelő állást, úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, ehhez pedig a Franko-Teher költöztetés budapesti segítségét kértem. Continue reading “Költöztetés Budapesten a Franko-Teher vállalkozással”

Motivációs térkép képzés, hogy friss motivációra leljünk a munkában

A motiváció megtartása nem egy egyszerű feladat, elvesztése után még nehezebb visszaszerezni. Az, hogy van-e egy adott területen motivációnk sok mindentől függ. A leggyakrabban az a reakció a motiváció vesztett alkalmazottakkal kapcsán, hogy vagy az alkalmazott maga dönt úgy, hogy “új kihívások után néz”, vagy a főnök dönt úgy, hogy mennie kell az illetőnek. Continue reading “Motivációs térkép képzés, hogy friss motivációra leljünk a munkában”

Mennyibe kerül ma egy babakocsi?

Arra a kérdésre, hogy mennyibe kerül ma egy ilyen babakocsi egy nagyon egyszerű és rövid szóval lehetne válaszolni – sokba! Viszont azt is kalkuláljuk bele, hogy ha úgy határozunk, hogy vásárolni fogunk egy babakocsit újonnan, akkor nem kell folyamatosan cserélgetni azt, és ezt nem csak úgy értjük, hogy a mai modern darabok minden bizonnyal túl fognak élni legalább két gyereket, hanem úgy is, hogy a gyermek növekedésével párhuzamosan sem feltétlenül kell kocsit cserélni, legalábbis akkor biztosan nem, ha okosan válasszuk ki a nekünk megfelelő babakocsit. Continue reading “Mennyibe kerül ma egy babakocsi?”