Pár évvel ezelőtt még egy kisebb faluban éltem Zala megyében a családommal – generációk óta itt éltünk, de mivel kevés volt a munkalehetőség és az egyetem után sem találtam megfelelő állást, úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, ehhez pedig a Franko-Teher költöztetés budapesti segítségét kértem.

A vidéki élet egy teljesen más életmód, mint amit Pesten élnek az emberek, s bár a költöztetés Budapest területére elkerülhetetlenné vált egy idő után, nem voltam elég jártas abban, hogy mivel is járna ez, ezért kértem szakember segítségét. De sokkal jobban jártam, mint gondoltam volna, mert sokkal ügyesebben pakolták ezek az emberek a holmikat, mint ahogy mondjuk barátok tették volna.

Amikor a költöztetés Budapest belvárosában zajlik, akkor érdemes extrém körülményekre számítani: magas házak, szűk utcák, szűk körfolyosós épületek, van, ahol nincs lift, vagy kevés a hely benne. Ha barátokkal, vagy ismerősökkel próbálkozunk végrehajtani ezt a feladatot, akkor sérülhetnek a bútorok, kellemetlen tapasztalatunk lehet.

Bár a költöztetésre a költsége magasabb, ha szakemberrel történik, de a Franko-Teher költöztetés budapesti munkatársai szakszerű módon felpakolják az összes holmit a furgonokra és már mehet is a menet. Ha egy tapasztalt költöztetővel dolgozunk, látni fogjuk, milyen precízen teszik fel a bútorokat a járműre, milyen hozzáértéssel veszik le azokat. Se ők, sem pedig a bútorok nem sérülnek, ha ilyen hozzáértéssel nyúlnak a nehéz darabokhoz. A költöztetés Budapest belvárosában sem jelent akadályt a megfelelő szakértelemmel.