A kreatív megoldások embere vagyok és bár szeretek költeni minőségi dolgokra, azt azért mindig szem előtt igyekszem tartani, hogy feleslegesen ne adjak ki pénzt olyan dolgokra, amelyeknél nem a megjelenést vagy a minőséget fizetném meg. Sok olyan hely, online webshop van, ahol vagyonokat kérnek el olyan termékekért, melyek egyértelműen nem érnek annyit. Mondjuk mindig felháborodok, amikor szőnyegekért úgy kérnek el százezreket, hogy nem is kézzel készültek, nem is készülnek különleges anyagokból.

Amikor a konyhánk berendezésén, a konyhabútor vásárláson, illetve a csempék kiválasztásán gondolkodtunk, akkor is azt tartottam elsősorban szem előtt, hogy különleges legyen a végeredmény, de azért ne kerüljön több millió forintomba az, hogy legyen egy átlagos, szép konyhaszekrényünk. Végül egy félig asztalos munka, félig outlet konyhabútor összeállítás lett az “igazi” számunkra.

Az outlet termékek közt kincsekre bukkanhat az ember, ha időt és energiát szán arra, hogy keresgéljen, vagy pedig, ha elég türelmes ahhoz, hogy ne azonnal akarja elkölteni a pénzét a könnyű és gyors vásárlási lehetőségeket kínáló boltokban. Az igaz, hogy egy outlet konyhabútor nem teljesen személyre szabott, tehát van, hogy nagyobb vagy kisebb lesz a bútor, mint a mi konyhánk, lehet nem fog teljesen passzolni, lehet, hogy a szín, anyag sem teljesen egyezik az elvárásainkkal. De ez még nagyobb teret enged a kreatívkodásnak. Mi mondjuk egy piros konyhabútort fogtunk ki, melyet asztalos által készített kék bútorokkal egészítettünk ki. Ez egy viszonylag extravagáns eredményt szült, mely megismételhetetlen, senki másnak nincs ilyen.